Σπιτικά σάντουιτς

Τα αρτοσκεύασματα μας ειναι προιόντα παραδοσιακών φούρνων και όχι βιομηχανικά.

N

Άριστη ποιότητα

Τα αλλαντικά και τυροκομικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας.

N

Ασφάλεια

Η ασφάλεια των τροφίμων θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα όλων των συνεργατων μας.

N

Παράδοση

Το προιόν μας δεν είναι απλά ένα σάντουιτς… Τα αρτοσκεύασματα μας ειναι προιόντα παραδοσιακών φούρνων και όχι βιομηχανικά.

N

Εξυπηρέτηση

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ενα προιόν ποιότητας και συγχρόνως εξίσου καλή εξυπηρέτηση.

Σπιτικό κι ολόφρεσκο.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ενα προιόν ποιότητας και συγχρόνως εξίσου καλή εξυπηρέτηση.

Κατά την διάρκεια της ύπαρξης μας στην αγορά της Κεντρικής Μακεδονίας, δημιουργήσαμε μια καλή φήμη. Παρέχουμε ημερήσια παροχή φρέσκων σάντουιτς σε καταστήματα ψιλικών, ιντερνετ καφέ, σούπερ μάρκετ, αυτόματ.πωλητές, αναψυκτήρια, κυλικεία και διάφορους αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς.

Το εργοστάσιο παραγωγής μας βρίσκεται στην περιοχή των Νεων Κερδυλίων στις Σέρρες με σύγρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό. Είμαστε πιστοποιημένοι με σύστημα ISO 22 000. Η ασφάλεια των τροφίμων θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα όλων των συνεργατων μας, είτε εσωτερικοί είτε εξωτερικοί.

Το προιόν μας δεν είναι απλά ένα σάντουιτς… Τα αρτοσκεύασματα μας ειναι προιόντα παραδοσιακών φούρνων και όχι βιομηχανικά. Τα αλλαντικά και τυροκομικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας. Όλες οι πρώτες ύλες μας είναι πιστοποιημένα προιόντα, τα οποία ελέγχονται τακτικά με μικροβιολογικές αναλύσεις, καθώς και τα τελικά προιόντα μας ελέγχονται επίσης για την διασφάλιση ποιότητας τους.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι μας